Over ons

Wij zijn gespecialiseerd in de productie die gemaakte van keramische en natuur steen. Artimar is een technologisch moderne fabriek in Europa. We zijn exclusieve dealer van
Marazzi The Top in België & Luxemburg

STEFAN MARIS: "PERFECTION IS A MOVING TARGET"

De juiste keuzes maken is voor Stefan een constante uitdaging.

Hij bezoekt honderden groeves en fabrieken over heel de wereld om kostbare materialen met unieke uitstralingen te vinden.

Dankzij de decennia ervaring en vakkundige kennis in het verwerken van deze materialen, is het bedrijf van de familie Maris gewend om steeds weer de grenzen te verleggen.


Onze promotie


Interieur / Keukenaanrechtbladen

Bekijk keuken

Interieur / Badkamers

Meer over badkamers

Interieur / Vloeren

Onze werken

Interieur / Trappen

Trappen bekijken

Belgische blauwe steen

Bekijk onze werken

Exterieur / Terrassen

Terrassen bekijken

Belarti / Tafel

Belarti

Marazzi / Marazzi kleuren

Bekijk alle kleuren
ARTIMAR IN TONGEREN

Artimar, met hoofdzetel in Tongeren, heeft ruim 24 jaar ervaring in maatwerk van natuursteen, composiet en keramiek.

Met eigen transport in combinatie met een optimaal voorraadbeheer, kan elke vraag over maatwerk in diverse materialen snel en efficïent behandelen.

Artimar heeft doorheen de jaren geïnvesteerd in echte vakmensen die gebruik kunnen maken van het meest moderne CNC-gestuurde machinepark. Artimar zorgt voor een hoogstaande afwerking aan de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Wie voor Artimar kiest kan zeker zijn van een hoge kwaliteit, korte levertijden, een stipte opvolging vanaf het opmeten tot de uiteindelijke plaatsing. Een perfect onderhoudsadvies achteraf maakt dat de geleverde producten nog jarenlang optimaal tot hun recht komen.

Artimar richt zich voortdurend op innovatie, professionaliteit, flexibiliteit, betrouwbaarheid en gedrevenheid.

In de toonzalen te Tongeren en Zonhoven staat steeds een professioneel team voor u klaar met individueel advies. Zo bent u zeker van de juiste keuze die voldoet aan al uw specifieke eisen voor uw interieur of buitenbeleving.